Всеки бизнес, личност и идея - със собствен уебсайт!

.

Уебсайт с дизайн по поръчка

Когато изтъкваме предимствата на темплейтите за уебсайтовете, ние сме далеч от мисълта да отричаме изработката на сайтове по индивидуален дизайн. Това дали ще изберем едното или другото зависи от конкретния случай и ние винаги ще ви посъветваме кое е по-доброто решение за вас.

Има сфери на дейност, които са високотехнологични, напредничави и които изискват много сложна функционалност на сайтовете. Тогава е необходимо да се направи дизайн по поръчка.

Същото е необходимо и в дейности, при които това да покажеш ултрамодерен уеб дизайн прави бизнеса или продукта много по-конкурентоспособен, а имиджа на фирмата - по-утвърден и разпознаваем от потенциалните клиенти.

Аналогията с дрехите по поръчка и конфекцията важи и тук: когато е въпрос на престиж да носиш скъпи дизайнерски дрехи и аксесоари и когато именно тези дрехи и аксесоари позволяват да имаш достъп и да се утвърдиш в определена сфера, то тогава носенето на конфекция може да ти изиграе лоша шега.

Замислете се обаче колко повече са случаите, в които можем да минем с конфекция? Пилеенето на пари, особено в момент на финансова криза, е напълно неоправдано и спъва работата ни.