Всеки бизнес, личност и идея - със собствен уебсайт!

.

Нашите знания и компетенции

Студио "ПОГЕСТО" е свързващото звено между дизайнери, програмисти, маркетингови и мениджмънт специалисти, автори, редактори и преводачи на текстове, ПР специалисти, стратези и бизнес консултанти. Цялото това знание е необходимо да се вложи в един уебсайт, защото уебсайтът е модерното лице на бизнеса в днешно време и нито един аспект от неговото създаване не е за пренебрегване.

Искаме да ви уверим, че създаването и поддръжката на уебсайт не е задължително да бъде скъпо и недостъпно начинание. Напротив - в днешно време е почти задължително всеки да има уебсайт и присъствие в интернет и това е нашата мисия - да направим интернет присъствието възможно и достъпно за всички!

Студио "ПОГЕСТО" предлага изключително изгодни цени за изработка на уебсайтове, които са без аналог на пазара в България. Ние разполагаме с богата база от знания и сме в течение с най-ефективните методи в създаването на уебсайтове и интернет реклама в световен план. Именно това ни позволява да сме високо конкурентни и гъвкави в нашите ценови предложения.

Свържете се с нас за детайли и поръчкa на е-мейл office@pogesto.com или на тел: 0886 843 998