Всеки бизнес, личност и идея - със собствен уебсайт!

.

Уебсайт по темплейт (готов шаблон)

Темплейтите са готови дизайни за сайтове, които могат да бъдат използвани бързо и ефективно за създаването на уебсайт. Ето какви са предимствата и недостатъците на използването на темплейт за уебсайт (ще се уверите, че предимствата са много повече от недостатъците).

Предимства

Бърза изработка - темплейтите са готови за незабавно използване и вграждане във вашия уебсайт. Спестява се време за съгласуване на желаната визия с дизайнер и нейната изработка. Много често създаването на дизайн по поръчка отнема месеци, а създаването на уебсайт по темплейт става за броени дни. Нека не забравяме, че много често се изисква бързо да създадем уебсайт за наш бизнес или идея, за да сме първи в това. Ето ви едно много добро решение за тези случаи - уебсайт по темплейт.

Качество - темплейтите са качествени дизайни и по нищо не отстъпват на дизайна по поръчка (custom design). Те са с модерна визия и практичност.

Ниска цена - създаването на уебсайт по темплейт е значително по-евтино от дизайна по поръчка, тъй като този темплейт се ползва многократно и така намалява разхода за интелектуален друд за конкретния проект. Това в повечето случаи означава буквално хиляди спестени левове.

Лесна замяна - поради бързата си изработка и ниската си цена, темплейта може лесно да бъде заменен в бъдеще. Така ще можете винаги да сте в крак с най-новите тенденции и функционалност, която търсят вашите клиенти. Също и лесно можете да промените корпоративната си визия, без да се налага да инвестирате и допълнителни хиляди левове за смяна на дизайна на сайта.

Недостатъци

Липса на уникалност - може да се случи да срещнете и други сайтове със същия дизайн. Това е малко вероятно, тъй като сайтовете в интернет са милиарди.

По-трудна модификация - ако някой от цветовете или шрифтовете не ви харесва, е по-трудно да се коригира, но в повечето случаи се намира начин да се постигне желания ефект.

В заключение можем да дадем един нагледен пример от реалния живот в полза на използването на темплейти за уебсайтове. В повечето от случаите, когато си купуваме дрехи, не се обръщаме към дизайнер или шивач, а отиваме в магазин за конфекция и си купуваме нужните дрехи. Това пести много време, пари, а и можем да ги пробваме, да видим как ни стоят. Всички тези плюсове на конфекцията ни карат да я предпочитаме пред дрехите по поръчка и надделяват над рисковете да срещнем някого със същата дреха. А дори да срещнем човек със същата дреха, то тя няма да му стои, както на нас, няма да е в същото съчетание с други дрехи и аксесоари и като цяло ще бъде уникална и различна.

Ето това представляват и темплейтите за уебсайтове - бързи, евтини и лесносменяеми дрехи за нашите бизнеси, идеи и продукти.